Een muziekschool in Amstelveen met professionele zangles voor jong zangtalent. Pitch perfect singing!

Bij de Young Voices Zangacademie krijg je op hoog niveau zangles, in kleine groepjes. Je leert hier de techniek van het zingen, maar ook jezelf ontwikkelen op persoonlijk niveau als artiest. Je zingt samen, maar ook solo. Je doet eerst zang-oefeningen aan de piano, en de rest van de les werk je aan een nummer, waarbij je eerst samen zingt, maar later ook solo. Ook zul je meerstemmig leren zingen. Ook komen microfoontechniek en podiumperformance aan bod. Als je eraan toe bent, mag je demo-nummers opnemen in de professionele studio. En tot slot: op een podium met de anderen, samen maar ook solo als je wilt, een geweldige eindshow neerzetten aan het einde van het jaar!

Enkele aspecten die in de lessen aan bod komen zijn:

– Ademhaling: op de juiste manier;
– ademsteun: hoe werkt het, hoe pas je het toe, waarvoor dient het;
– klankvorming, klankkleuring, focus/projectie;
– belting en curbing in popzang
– effecten (variëren in volume, tempo, ad-libs (versieringen), lucht toevoegen);
– akoestisch zingen en versterkt zingen (microfoontechniek);
– podiumangst overwinnen;
– tekstbeleving;
– expressie, performance
– meerstemmig zingen.

Natuurlijk wordt er gekeken naar wat voor stem je hebt (bereik, stemsoort), en wat voor repertoire er goed bij je past zodat je nog meer van het zingen kunt genieten.

Zangles voor zangtalent van 13- 18 jaar | beginners tot en met gevorderden

De Young Voices Zangacademie biedt kwalitatief goede zanglessen, speciaal voor scholieren tussen 13 en 18 jaar. Een vooropleiding is niet nodig. Je hoeft echt geen volleerd zanger(es) te zijn als je begint! Talent: een muzikaal gevoel, is wel belangrijk, en zin om te (leren) zingen!  Het geeft niets als je het “eng” vindt, om in een groepje of op het podium te zingen. Bijna alle goede artiesten zijn hier gevoelig voor. Je zult merken dat er in de lessen een leuke sfeer heerst en je al snel je (podium-) angst overwint

Professionele zangstudio in de lesruimte

Je krijgt les in de praktijkruimte aan huis. Hier hebben we een goede Yamaha piano tot onze beschikking, en daarnaast werken we veel met orkestbanden. In de gezellige lesruimte voelt iedereen zich meteen op zijn gemak. Nieuw is een professionele zangstudio, waar je zonder extra kosten je eigen demo’s kunt opnemen aan het einde van het jaar! Niet alleen erg leuk om te oefenen in het studiowerk en om je stem eens goed versterkt te horen, maar ook een leuk cadeau-ideetje voor moeder- of vaderdag! Ook zullen we enkele demo’s gezamenlijk opnemen. Het wordt daarna helemaal afgemixt en je krijgt de nummers mee naar huis.

Muziekschool in Amstelveen met jarenlange ervaring

Je zingt voornamelijk popnummers, maar doordat de groepjes klein zijn is er ruimte voor jouw eigen inbreng. Dat kan een musicalnummer zijn, een mix van beide of een nummer wat je net hebt gehoord en altijd al wilde leren zingen. De techniek die je leert is curbing en belting. Dit zijn de stijlen die worden gebruikt voor pop en musical. Ze zijn onderdeel van de CVT, de Complete Vocal Technique. Irene de Raadt staat aangeschreven één van Nederlands beste zangdocenten, heeft een grote vakkennis door een goede opleiding èn internationale ervaring op het podium. Voor meer informatie, lees hier verder of bezoek Irene’s website.

Meerdere optredens op diverse podia

Tijdens het cursusjaar zullen jullie al een aantal keer kunnen optreden. Je kunt dan denken aan een optreden in het huis van de docente, het jaarlijkse kerstoptreden, en aan het einde van het jaar zul je kunnen stralen in een knallende eindshow op een gaaf podium. Als je kiest voor een jaar les, of instroomt en tot juli meedoet met de lessen, mag je hier automatisch aan mee doen.
Tijdens het concert mag je al je vrienden, familieleden en klasgenoten uitnodigen. Er is een professionele fotograaf die mooie podiumfoto’s maakt. Je zingt solo-nummers, gezamenlijke nummers, meerstemmige nummers, a capella nummers (soms ook meerstemmig), en wordt begeleid door piano, band of orkestbanden. Sommige meisjes willen zichzelf begeleiden op gitaar tijdens hun solo-nummer. Natuurlijk mag dat!  De concerten zijn een geweldig leuke ervaring!

Lestijden 2019-2020

De lessen beginnen in week 35 (eerste schoolweek). Dit zijn tevens proeflessen!

Woensdag van 16.00-17.00 (eerste les op woensdag 28 augustus 2019)

Eventueel (bij voldoende aanmeldingen) op maandag om 17 uur.

Lees je dit later? Je mag ALTIJD instromen, er is soms nog plaats. Neem gerust contact op!

Zangleslocatie in Amstelveen

Beide lessen zijn op de De Surmontstraat 72, Amstelveen. Dit is op de grens met Amsterdam, leerlingen uit Amsterdam kunnen de lespraktijk ook goed bereiken!

De cursus is in twee cursustermijnen opgedeeld: je kunt je voor een half jaar inschrijven, maar ook voor een jaar. Als je voor een jaar kiest, kun je meedoen met het concert en kun je je eigen nummers opnemen in de studio. De voorgaande jaren is iedereen doorgegaan na een half jaar. Schrijf je gauw in want omdat de groepen klein zijn (6-10 leerlingen), is het gauw vol!

Voor meer informatie, stuur een email.
Klik hier om je meteen aan te melden. Een proefles is vrijblijvend en hoeft alleen betaald te worden indien je besluit met de cursus verder te gaan.

Tarieven

20 lessen: € 330.=
40 lessen: € 660.=

Vakanties

Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Indien je wel graag les wil volgen, overleg dit dan alsjeblieft in de lessen ervoor. Dankjewel!

Vakanties 2019-2020

Zomervakantie: maandag 15 juli t/m zondag 25 augustus 2019
Herfstvakantie: maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2019
Kerstvakantie: maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020
Voorjaarsvakantie: vrijdag 14 februari 2020 t/m vrijdag 21 februari 2020
Goede Vrijdag: vrijdag 10 april 2020
Tweede Paasdag: maandag 13 april 2020
Meivakantie: maandag 27 april 2020 t/m vrijdag 8 mei 2020
Hemelvaart: donderdag 21 mei 2020
Tweede Pinksterdag maandag 1 juni 2020
Zomervakantie: maandag 6 juli 2020 t/m vrijdag 14 augustus 2020

Voor de lesvoorwaarden, klik op de link in het inschrijfformulier.