Zanglessen in Amstelveen / Amsterdam voor scholieren

De zanglessen bij de Young Voices Zangacademie worden gegeven in Amstelveen / Amsterdam door een docente met jarenlange podium- en doceerervaring. 

Ik leef mijn droom en vind voldoening in anderen te helpen met het realiseren van die van hen.

Naast mijn optredens vind ik het heel erg leuk om mijn kennis en ervaring door te geven aan zangers en zangeressen, die net zoals ik vroeger, altijd met hun stem bezig zijn en daar graag beter in willen worden. Ik ben summa cum laude afgestudeerd in zowel lichte (pop)zang als voor het staatsexamen sopraan en heb een speciale interesse voor de stem. Ik help mensen en zangers met stemproblemen en vind het geweldig om hen te zien groeien en stralen op een podium.

Door mijn lange ervaring met zangles geven ben ik goed in staat, mensen aan te voelen en te helpen met het ontwikkelen van hun stem en hun persoonlijkheid als artiest. Niets is zo spannend maar ook mooi, als het communiceren met je stem, op muziek die je raakt. Een emotie losmaken bij je publiek is het mooiste wat er is. 

In de lessen zoeken we naar nummers die je graag wilt zingen, en die bij je stem passen. Omdat ik je goed wil leren zingen en je echt vooruit wil helpen, kies ik ervoor, niet commerciëel te denken en in (te) grote groepen te werken, maar houd ik de groepjes klein zodat je echt aan je stem kan werken. Ik kijk ernaar uit om dit jaar weer een aantal uren met leuke zangers en zangeressen te werken en zingen!

Voor meer informatie over mij, kun je ook een kijkje nemen op mijn officiële website.

Tot ziens!